Filmarkiv

Välkomna till vårt filmarkiv! Här har vi samlat filmer och videoklipp. Allt ifrån 18 minuters Kalkskola till lantbrukares egna berättelser och mycket annat.


Omya satsar på svensk sockerbetsodling. Joakim Ekelöf, NBR, och Jeppa Olanders, Klagstorp, berättar här om sina erfarenheter av Omya Calciprill®​ med natrium i sockerbetor.

 


Lantbrukare i Sverige, Frankrike & Tyskland berättar om sina erfarenheter av Omya och våra produkter. ​

 

 

23 sekunder om Omyas granulerade produkter

 

 

Anders Björkheim, Virestad Prästgård, berättar om sina erfarenheter med Omya Calciprill® S 14 i vallodling

 

 

Henrik Nilsson, Henriksfält, berättar om fördelarna med att använda Omya Calciprill® och Omya Calciprill® S 14

 

 

18 minuters kalkskola. Ett måste för den kunskapstörstande lantbrukaren och rådgivaren.

 

 

Se den fascinerande filmen "Från Gruva till Gröda" där vi åker med långt ner i gruvan och senare träffar lantbrukare Oscar Börjesson, Hede Säteri i Västergötland, som med framgång använder Magnum 12 Cu Granul på sina koppartörstande åkrar!

 

 

Henrik Nilsson, Henriksfält, talar om fördelarna med att använda Magnum 12 Mjöl i flytgödsel.​

 


 

Intervju med Stefan Olsson, växtrådgivare från Svenska Foder, som berättar om fördelarna med Omya Calciprill® och Magnum 12 Granul.

 


 

Borgeby Fältdagar 2019. Hög stämning och ett bra utbyte av tankar och idéer kring ett effektivt och framgångsrikt lantbruk!

 


 Tävlingen "Rapsmästaren 2020" är inne i sitt slutskede. Det ser lovande ut inför skörden. Vi begav oss ut i fält och tog en pratstund med Team Omyas lagledare, Jeppa Olanders. Hör honom berätta hur arbetet har gått.​