Primene tehničkog polimera

Mineralni modifikatori u ponudi kompanije Omya, kao što su kalcijum karbonat i dolomit, značajno poboljšavaju procese i mehanička svojstva kod velikog broja primena. 

Omya pruža savete tehničke prirode kao i širok izbor mineralnih i hemijskih materijala kako bi izašla u susret svojim klijentima u pogledu naizazovnijih zahteva. Zajedno sa našim klijentima biramo odgovarajući proizvod sa željenim osobinama sa ciljem da uvek dođemo do najpogodnijeg rešenja. 

Obimno iskustvo i znanje zaposlenih u kompaniji Omya mogu da uživaju svi koji se odluče da sarađuju sa nama. Naša tehnička podrška i sredstva će Vam pomoći da pronađete najbolje rešenje koje će zadovoljiti Vaše potrebe.

Unapređujemo upotrebu kalcijum karbonata kako za postojeća tako i za nova područja primene. Pomeramo granice već postojećih primena stalnim istraživanjem novih derivata kalcijum karbonata i tehnologija prerade. 

Kao najvećem globalnom proizvođaču mikroniziranih minerala na bazi kalcijum karbonata, stalo nam je da osiguramo da su sve interesne grupe u lancu snabdevanja - naročito nosioci brenda i maloprodajni objekti - upoznate sa prednostima kalcijum karbonata. 

Ono što dopunjuje naš širok izbor proizvoda na bazi kalcijum karbonata je i naša rasprostranjena i raznovrsna delatnost vezana za hemikalije za posebnu primenu, u okviru koje zastupamo i mnoge multinacionalne proizvođače hemikalija i smole.

Ponuda proizvoda

 

Kontakt:
Za vise informacija, molimo Vas koristite nas formular za kontakt.