Oralna higijena

Kada je reč o oralnoj higijeni, Omyacare minerali imaju ulogu višenamenskih sastojaka koji pored ostvarivanja izuzetnog efekta prilikom pranja zuba, obezbeđuju i remineralizaciju zubne gleđi.

Da bi zadovoljili najstrože standarde u pogledu kvaliteta, Omyacare minerali su mikrobiološki kontrolisani sa visokim stepenom hemijske čistoće. Iz tog razloga su pogodni za proizvodnju paste za zube sa fluoridima. Kada se iskoristi natrijum monofluorofosfat, fluorid koji se nalazi u pastama remineralizuje zubnu gleđ. Zahvaljujući visokom stepenu čistoće ovog materijala, interakcije mikroelemenata i aktivnih sastojaka su svedene na minimum.

Naša ponuda proizvoda obuhvata minerale različitog porekla i veličina čestica koji nam omogućuju da izađemo u susret željenom nivou beline i abrazivnosti. Pored toga, Omya nudi brojne ECO-CERT / Cosmos sertifikovane proizvode.

Distribucija proizvoda naše kompanije čini portfolio proizvoda za oralnu higijenu potpunim. To znači da se funkcionalna rešenja mogu pronaći I među aktivnim sastojcima, sredstvima za čišćenje, sredstvima za održavanje vlažnosti, zgušnjivačima i mnogim drugim.

​​Ponuda proizvoda

 

Za vise informacija, molimo Vas koristite nas formular za kontakt.