Papirna galanterija

Proizvodnja papirne galanterije

Papirna galanterija (toalet papir, salvete, ubrusi ili higijenske maramice) se proizvodi za upotrebu kod kuće i na putu u širokom spektru boja, kvaliteta i ambalaže. Sastav vlakana u velikoj meri varira u odnosu na namenu proizvoda.

Proizvodi u upotrebi

  • U svojoj ponudi Omya predstavlja različite vrste filera raznog porekla kako bi kupcima obezbedila najprikladnije rešenje. Kvalitet proizvoda (belina, nijansa, abrazivnost), amabalaža i raspoloživost su faktori koje treba uzeti u obzir prilikom preporuke odgovarajuće vrste proizvoda.

Primeri

  • U nekoliko proizvodnih postrojenja širom sveta pokazali smo da je upotreba svežeg kalcijum karbonata za proizvode papirne galanterije visokog kvaliteta i izvodljiva i ekonomična.
  • Zbog sve većeg pritiska (raspoloživost i cena) za recikliranjem belih vlakana visokog kvaliteta, mi garantujemo očuvanost vlakana kod nekoliko vrsta recikliranih proizvoda papirne galanterije visokog kvaliteta.

Kalcijum karbonat u proizvodnji papirne galanterije

Omyasoft
Omyasoft grupa proizvoda obiluje brojnim kvalitetima zahvaljujući visokom stepenu beline mlevenog kalcijum karbonata na bazi krede, krečnjaka ili mermera. Ovaj proizvod je raspoloživ u različitim nivoima abrazivnosti, finoće i beline. Vrste proizvoda Omyasoft mogu se naći kao emulzije ili suvi proizvodi. Isporučuju se kontejnerima u rinfuzu (suvi i emulzija) ili pakovani u džambo vreće ili papirne džakove rastvorive u vodi.

Ponuda proizvoda

 

Za vise informacija, molimo Vas koristite nas formular za kontakt.