​​

Tehničke usluge

Kao rezultat višedecenijske posvećenosti razvoju tehničke podrške i usluga, stekli smo obilje iskustva koje sada koristimo da bismo pomogli svojim kupcima da stalno poboljšavaju svoje proizvodne procese, područja primene i finalne proizvode.

To je razlog zbog koga nam se kupci često obraćaju kada imaju neki komleksan problem verujući da, uz našu pomoć, mogu da pronađu naispravnije primenjivo rešenje.

U mogućnosti smo da na zahtev naših kupaca pružimo tehničku podršku ili savet na licu mesta i da organizujemo obuku tehničke prirode prilagođenu potrebama njihovih zaposlenih radnika.

Tehnička oprema i stručnost naših zaposlenih u sedištu kompanije Omya u Oftringenu daje nam mogućnost da na lokalnom i globalnom nivou pružamo tehničku podršku i usluge. To ostvarujemo uz pomoć centara za lokalnu tehničku podršku širom Amerike i Azije koji sprovode primere najbolje prakse u skladu sa potrebama njihovih lokalnih zajednica.

Najsavremenije opremljene laboratorije kao što su analitička, mikroskopska, mikrobiološka, laboratorija za kontrolu kvaliteta kao i sistemi za upravljanje regulatornim pitanjima predstavljaju oslonac za uspešno ostvarivanje navedenih aktivnosti.