Kvalitet, zdravlje, bezbednost i životna sredina

Zdravlje & bezbednost, primeri regulatornog učinka

Osnovni prioritet kompanije Omya je zdravlje i bezbednost svojih zaposlenih kao i ostalih koji obavljaju poslove na našim pogonima. Akcidenti, povrede, problemi sa zdravljem i bezbednošću na radu ili štetan uticaj na životnu sredinu su za nas potpuno nedopustivi i stalno ulažemo napore da sprečimo njihovu pojavu.

Cilj nam je da širom sveta obavljamo delatnost koja je bezbedna i bez incidenata. Smatramo da usaglašenost sa propisima predstavlja minimum zahteva za ostvarenje kompletne strategije održivosti.

Sertifikacija

Omya nastoji da sve svoje pogone sertifikuje u skladu sa međunarodnim standardima za kvalitet, zdravlje i bezbednost i životnu sredinu (ISO, OHSAS) kao i to da sertifikacijom budu obuhvaćeni i proizvodi koje Omya distribuira.

Integrisani upravljački sistemi

Kvalitet, bezbednost, zdravlje i životna sredina (QSHE) predstavljaju sastavne elemente prilikom donošenja svih poslovnih odluka u svim oblicima aktivnosti i na svim nivoima odgovornosti rukovodstva. Svi zaposleni u kompaniji Omya su odgovorni za postizanje ciljeva koji se odnose na QSHE.

Sertifikat.pdf