Spoznaj lokalno - Misli globalno

Organizacija prodaje i usluga

Saradnja timova za prodaju i upravljanje na lokalnom i regionalnom nivou se odvija vrlo efikasno uz podršku stručnjaka i specijalista širom sveta. Ceo vrednosni lanac ističe našu ponudu integrisanih usluga koju ostvarujemo preko lokalnih timova za tehničku podršku i logistiku, propisa i stručnjaka specijalizovanih za razvoj marketinga i poslovanja.

Pokrivenost tržišta

Omya svoje proizvode plasira velikom broju kupaca u širokom rasponu tržišnih segmenata. Tome doprinosi i vodeća pozicija naše kompanije kao svetskog proizvođača industrijskih minerala i hemikalija.

 

 Prilike za razvoj

Poznavanje lokalnih tržišta, propisa, jezika i infrastrukture pomaže da se probijemo na nova tržišta i tako uvećamo svoje prisustvo.
Pored plana za ostvarivanje strategije o razvoju organskih materijala, Omya će nastaviti da učvršćuje svoju poziciju na tržištu pažljivo odabranim sistemima za nabavku sirovina.

Zajednički projekti za razvoj

Omya ostvaruje blisku saradnju sa svojim najvećim klijentima i ostalim potencijalnim kupcima da bi predstavila nove proizvode na tržištu i produbila poslovne odnose.