Najsavremenija proizvodna postrojenja

Zadatak centara za procese u kompaniji Omya je da razvijaju, definišu, održavaju najsavremenije proizvodne procese zajedno sa odgovarajućim standardima, smernicama, specifikacijama i podrškom i da o njima infromišu sektor za inženjering, R&D i tehnički sektor.

Sektor za inženjering naše kompanije projektuje i gradi nova, moderna proizvodna postrojenja, njegove prostorije i proširenja što je brže moguće u skladu sa operativnim potrebama, periodu trajanja, politikom kompanije Omya, standardima, smernicama i specifikacijama dok se u isto vreme pridržava svih važećih standarda bezbednosti.

Tim za projektovanje mašina razvija, projektuje i održava mašine u vlasništvu kompanije i pruža potrebnu tehničku podršku tehničkom i inženjerskom sektoru. 

Tim za testiranja na pogonu bavi se ispitivanjem ekspertize, resursa i testira opremu za razvoj proizvoda i proizvodnog procesa i optimizacije novih proizvoda i potrošnog materijala, procesa i mašinerije, na putu od laboratorije do samog procesa proizvodnje.